Brigitte van Bakel
M 06 20 49 15 87
praktijk@meridiaantherapie.eu


Tarieven, Betaling, Vergoeding, Kvk


Tarieven

Geldend voor nieuwe afspraken per 1 januari 2023:
€ 90,- 1e consult / behandeling. De zitting duurt tot 90 minuten.
€ 75,- Gemiddeld consult / behandeling. De zitting duurt tot 60 minuten.
€ 60,- Kort consult / behandeling. De zitting duurt tot 40 minuten.
€ 90,- (Voedsel)allergietest. Maximaal twintig items te testen.
€ 30,- Warmtepakking.
Dagprijs: Gelée Royale & andere natuurgeneeskundige middelen.
€ 20,- Borg therapiedoosje en pincet.
€ 20,- Toeslag huisbezoek (buiten Nijmegen komen er reiskosten bij).
€ 20,- Rapportage per 10 minuten. Het tarief voor mondelinge of schriftelijke rapportage wordt berekend naar bestede tijd.
€ 60,- Voor je behandeling is tijd en ruimte gereserveerd. Mocht je verhinderd zijn laat het tijdig weten. Afspraken die, om welke reden dan ook, tenminste 24 uur voor aanvang zijn geannuleerd worden niet in rekening gebracht. Niet (tijdig) afzeggen kost € 60,- plus in het voorkomende geval de toeslag ad € 20,- bij een gepland huisbezoek.

Rekenvoorbeeld:
Een behandelreeks bestaat bijvoorbeeld uit vijf zittingen. Een schatting van het totaalbedrag voor de therapie is dan € 390,-

Bovenstaande tarieven zijn vrijgesteld van Btw en onder voorbehoud van wijzigingen.


Betaling

De factuur, aan het begin van de maand toegestuurd per e-mail, is te betalen binnen zeven dagen. Mobiel betalen is mogelijk direct na de zitting. Een factuur met betaalbevestiging wordt maandelijks per email verzonden.


Vooraf raadplegen zorgverzekeraar

De factuur is mogelijk door jou ter vergoeding aan te bieden aan een zorgverzekeraar voor complementaire of alternatieve zorg. Je zorgverzekeraar geeft informatie over het bedrag van de vergoeding. Vooraf raadplegen voorkomt verrassingen achteraf. Een aantal zorgverzekeraars vergoedt de behandeling namelijk niet, ook al ben je aanvullend verzekerd.
De zorgverzekeraars houden een gemeenschappelijk register bij van gekwalificeerde therapeuten. Met AGB codes ben ik als therapeut herkenbaar in dat register. De codes zijn bij mij op te vragen. Op je verzoek vermeldt de factuur het verzekeringsnummer, je geboortedatum of andere informatie, zodat je herkenbaar bent in de administratie van jouw zorgverzekeraar.


Kvk

09 19 14 46


Powered by: Grav
This site was last updated on
 2023, May 11
All text & images © 2016 B.F.S.A. van Bakel